vineri, 24 decembrie 2010

Dragă Moş Crăciun

                                                                              
Încerc să mai cred în tine, să dau timpul puţin în urmă.. cam până atunci când speram să ajungi şi sub umilul meu brăduţ.. şi ştiu că niciodată nu m-ai dezamăgit .. Deci.. ca orice copil, am şi eu câteva dorinţe.. dar.. am stat şi m-am gândit! De ce atâtea bogăţii? De ce toate astea dacă suntem singuri şi neiubiţi? 
 Aşa că tot ce îmi doresc  este sănătate.. căci aşa cum se zice, e mai bună decât toate. Mi-am dat seama că dacă nu o avem, nu putem fi îndeajuns de fericiţi.. hmm..  atât sănătatea mea cât şi a celor dragi.. şi nu numai. Şi.. mi-aş mai dori ceva.. care la prima vedere pare a fi chiar imposibil.. Mi-aş dori .. încă o viaţă.. o viaţă mai bună.. poate mai frumoasă, fără atâtea suferinţe şi greutăţi. O viaţă în care toţi cei dragi mie să-mi fie aproape. Să putem fi fericiţi împreună! 
                     
                                                            Cu speranţă, un suflet printre milioane de suflete, ce te aşteaptă şi ştie că nu îl vei dezamăgi orice ar fi, ca întotdeauna! 
  

Un comentariu:

  1. madyx dar tu ejti fericită cu colectivul clasei și sper că și cu familia. Oricum îți doresc multă sănătae și fericire
    ie și celor dragi ție. ”Crăciun Fericit” și ”La mulți Ani! Și sperăm la un an mai bun!:d

    RăspundețiȘtergere